Swansea obnovio interes za Sušića

Bh. reprezentativac na Otoku?

Swansea obnovio interes za Sušića

Prema pisanju engleske štampe, bh. reprezentativac Tino Sven Sušić ovog ljeta bi vrlo lako mogao završiti u Premiershipu. 

Sušić je svojim igrama postao najvrijedniji eksponat u izlogu Hajduka, a navodno svoj interes za njegove usluge obnovili su čelnici Swansea.

Trenutno osmoplasirani tim engleskog prvenstva nastojat će Sušića dovesti već u nadolazećem prijelaznom roku i borbu za njegov potpis vodit će zajedno sa još nekoliko klubova iz Premiershipa.

Vrijedi istaći da su predstavnici Leicestera i West Hama pratili Sušića u prošlomjesečnoj utakmici između Hajduka i Lokomotive. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.