Szczesny: Bićemo ispred Tottenhama

Szczesny: Bićemo ispred Tottenhama

Golman Arsenala, Wojciech Szczesny, uvjeren je kako će njegova ekipa na kraju engleskog šampionata biti ispred Tottenhama.

"Mi ne želimo završiti ispod Tottenhama, bez obzira na sve. To je naš mentalitet, kao i moja osobna želja. Ja sam jedan od navijača, tako da mi mnogo znači to", rekao je Szczesny, te dodao:

"Gledao sam Tottenham u posljednje vrijeme. Vidio sam kako pobjeđuju u svojim utakmicama, ali znam da će uskoro početi gubiti. Ipak, uvjeren sam da smo mnogo bolji od njih i da ćemo do kraja biti ispred."

Arsenal se trenutno nalazi na petom mjestu u engleskom Premiershipu, sa pet bodova zaostatka za trećeplasiranim Tottenhamom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije