Szczesny: Hart je jedan od najboljih golmana na svijetu

Szczesny: Hart je jedan od najboljih golmana na svijetu

Adnan Beganović

U nekoliko posljednjih utakmica na golu Manchester Cityja nije bilo Joea Harta, koji se nalazi u krizi, a podršku je dobio i od golmana Arsenala, Wojciech Szczesnyja.

"Vjerujem da je Hart, ako ne najbolji, onda jedan od najboljih golmana na svijetu. U posljednjih nekoliko godina je standardno na visokom nivou, iako je to obično moguće samo za iskusne golmane", izjavio je Arsenalov čuvar mreže.

"Treba zaboraviti posljednjih nekoliko tjedana u kojima mu ni sreća nije bila saveznik. No, siguran sam da će Hart iz ove situacije izaći još jači", dodao je Szcesny.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije