Szczesny trenutno prvi golman Arsenala

Mladi Poljak iskoristio ukazanu priliku

Szczesny trenutno prvi golman Arsenala

Menadžer Arsenala, Arsene Wenger potvrdio je kako je u ovom trenutku mladi Poljak, Wojciech Szczesny prvo golman Topnika, ispred Manuela Almunie i Lukasza Fabianskog.

Mladi Poljak je dobio priliku nakon povreda Manuela Almunie i Lukasza Fabianskog i na pravi način je iskoristio. Pokazao je zaista da se radi o kvalitetnom golmanu.

"Trenutno, Wojciech je prvi golman tima. Nije ništa uradio što bi ga moglo maknuti sa te pozicije", rekao je Wenger.

Sutra Topnici igraju protiv Huddersfielda u četvrtom kolu FA kupa. No, u toj utakmici još nije poznato ko će stajati na golu londonskog tima.

"Što se tiče nedjelje mogao bih rotirati golmane. Ponekad u kupu izvedem kombinovani sastav, ali Almunia nije igrao dugo, dugo vremena", ističe fransuski stručnjak, dodavši:

"Sretan sam što je sa nama. Mislim da nijedan igrač nije sretan kada ne igra. Međutim, on je pod ugovorom i sretni smo što ga imamo".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije