Taarabt: Jedva čekam da upoznam Balotellija

Taarabt: Jedva čekam da upoznam Balotellija

Novi član Milana Adel Taarabt rekao je da u rodnom Maroku ima nadimak Balotelli i da jedva čeka da upozna novog saigrača Marija. 

"Nemam problematičan karakter, možda je nekome teško da prihvati iskrene i otvorene ljude. Uvijek sam prijatelj sa saigračima i kada je Milan poželio da me dovede, pomislio sam - Imaju italijanskog Balotellija, sada će dobiti marokanskog. Jedva čekam da ga bolje upoznam i postanemo prijatelji", rekao je Taarabt.

"Ovo je za mene velika promjena. Igrao sam za važne klubove, ali nijedan od njih nije kao Milan. Ovo će biti veliki izazov u mojoj karijeri i jedva čekam da dokažem kvalitet na terenu", rekao je Taarabt.

Marokanac je u Milan stigao na posudbu iz QPR-a, a prethodno je igrao za Lens, Tottenham i Fulham. Milan je za njega, svakako, najveći izazov karijere. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti