Tabaković napustio Vezire

Promjene na Piroti

Tabaković napustio Vezire

Nakon odlaska nekoliko standardnih nogometaša iz prošle sezone, pred sam početak sezone na to se odlučio i jedan od najboljih igrača iz prošle sezone, veznjak Senad Tabaković. 

"Odlučio sam uzeti papire, jer mi je istekao ugovor i nisam zadovoljan svojim statusom u ekipi. Što se tiće nastavka moje karijere, još ništa ne znam, videt ćemo kada se slegne prašina šta će se dešavati. Postoji i mogućnost da pauziram pola godine, sve je moguće. Travniku bih poželio mnogo sreće u prvenstvu i što više osvojenih bodova," rekao je sada već bivši nogometaš Vezira, Tabaković za Sportsport.ba 

Tabaković je prošao sve omladinske selekcine NK Travnik u kojima je nosio kapitensku traku. U karijeri je nastupao još za zenički Čelik te NK Vitez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti