Tadić: Žao mi je što kostolomac neće igrati protiv nas

Vezista Srbije poručio

Tadić: Žao mi je što kostolomac neće igrati protiv nas

D. Vejo

Fudbaleri Srbije krupnim koracima koračaju ka Mundijalu u Rusiji.

Nakon trijumfa protiv Gruzije, pred Orlovima su dvije veoma važne utakmice sa Velsom i Moldavijom. Glavni adut Srbije kao po tradiciji u tekućim kvalifikacijama biti će Dušan Tadić, fudbaler Southamptona koji ove sezone igra u sjajnom formi.

Iskusni vezista ističe da je meč sa Velšanima taj, koji bi mogao dati odgovore na mnoga pitanja, ali je i naglasio i to da mu je žao što Bale i Taylor neće igrati u presudnom meču kvalifikacija za SP.

"Naravno da nama ide u korist što Vels dolazi u Beograd bez Balea i Taylora igrača koji je prema mišljenju mnogih kostolomac u ovim kvalifikacijama jer pravi toliko neprofesionalne poteze, ali opet smatram da bi bolje bilo da igraju i jedan i drugi kako bismo svima pokazali kakav kvalitet posjedujemo. Vels igra dosta grubo, ali takvi nastupi im se nekad isplate, a nekada ne", ističe Tadić.

Podsjetimo, Taylor je u susretu sa Srbijom Tadiću polomio nos.

Srbija je trenutno prva u grupi D sa 11 osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirana Irska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi