Taj momak stvarno ima nešto u sebi: Nestvarno lijep gol Alena Halilovića

Kakva majstorija

Taj momak stvarno ima nešto u sebi: Nestvarno lijep gol Alena Halilovića

E. Škorić

Hrvatski reprezentativac Alen Halilović postigao je danas prekrasan gol u holandskom prvenstvu.

Halilović se još kao igrač Dinama iz Zagreba povezivao s velikim klubovima, čak je bilo priče da će zaigrati za bh. reprezentaciju, no kasnije njegova karijera nije išla uzlaznom putanjom.

Iako je završio u La Ligi, pa bio i u Milanu na posudbi, danas igra u Holandiji za Heereveen i danas je postigao golčinu za 2:2 u 78. minuti.

Promo

Top Komentari

hasetz
Propo.
6 3
JulianNagelsmann23
Od 12 godine ga pratim, često poslije treninga bi iso gledat mladje uzraste dinama, strašan je bio.. Odskakao je od ostalih, ali mislim da je prehrani odlazak učinio svoje,makar još je mlad svašta se možeš još izdešavati
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi