Ovakva brutalnost na fudbalskom terenu nije zapamćena: Laktom rivalu promijenio lični opis
Foto - Screenshot

Nevjerovatna scena

Ovakva brutalnost na fudbalskom terenu nije zapamćena: Laktom rivalu promijenio lični opis

M. Šljivak

Tajlandski fudbaler Aitsaret Noichaiboon dobio je otkaz u ekipi Bangkok FC nakon što je u jučerašnjem meču brutalno nokautirao protivničkog fudbalera Supasana Ruangsuphanimita iz ekipe Sjeverni Bangkok.

U finišu utakmice Ruangsuphanimit je na aut liniji malo zakačio Noichaiboona, a ovaj je zbog toga potpuno poludio i odlučio je da žestoko reaguje.

Prišao je protivniku i zatim ga je brutalno nokautirao laktom, a nesretni momak je u krvi pao na teren. Noichaiboon je isključen, a zatim ga je tim otpustio.

"Bangkok FC želi da se ogradi od ovakvih akcija. Odmah smo raskinuli ugovor s fudbalerom i želimo istaći da nam je žao zbog incidenta. Učinit ćemo sve da se ovo nikad ne ponovi".

Povrijeđeni fudbaler završio je u bolnici. Zadobio je ozbiljnu povredu i bila su potrebna 24 šava kako bi mu se rana zašila.

"Otišao je na ljekarski pregled nakon što je namjerno napadnut od protivničkog igrača. Ljekar je ustanovio da područje oko gornje usne ima nekoliko otvorenih rana. Bila su potrebna 24 šava da se rana zašije. Klub će se pobrinuti za sve troškove i poduzet će mjere protiv odgovornog fudbalera", saopšteno je iz kluba Sjeverni Bangkok.

Pogledajte ovu zaista nevjerovatnu scenu i brutalan nokaut kojem nikako nije mjesto na fudbalskom terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi