"Tajnovita poruka" Manijaka okačena na ogradi ispred južne tribine

Vezana za povorku ponosa

"Tajnovita poruka" Manijaka okačena na ogradi ispred južne tribine

Admin Čaušević

Manijaci su šifriranom porukom na idirektan način iznijeli svoj stav o najavljenoj bh. povorci ponosa koja bi se trebala održati u Sarajevu. 

Navijači FK Željezničar su na ogradu ispred južne tribine okačili transparent "Ima zabranit'", a pored je postavljena i zastava Bruneja.

Parola najavljene bh. povorke ponosa najavljene za 8. septembra glasi "Ima izaći" te je jasno da su Manijaci protiv održavanja ove manifestacije.

Bruneji su prije nekoliko dana homoseksualnost proglasili krivičnim djelom koje se kažnjava smrtnom kaznom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seljakluk treba bit rezervisan za ljubitelje provincijalnog kluba Sarajeva a radnicki i gradski klub Zeljo treba da ima normalnu raju a ne seljacine-homofobe.
1 7
Mirko
To sto si ti peder to je tvoja stvar ali ne moraš to gurat svima pod nos.To šta ti radiš u svoja 4 zida tvoja stvar.Ja sam inženjer građevine i šta sad treba da mi svi izađemo na cestu i mašemo zastavicama i zaustavljamo promet ,guramo miksere i mješalice zabeton?
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi