Takmičarska komisija, ipak, zasjeda u subotu

Slučaj Gavarić

Takmičarska komisija, ipak, zasjeda u subotu

Adnan Beganović

Sjednica Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj će glavna tačka dnevnog reda biti slučaj Gavarić, umjesto u petak kako je prvobitno planirano, biće održana u subotu.

Sjednica Takmičarke komisije Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine umjesto u petak biće održana u subotu sa početkom u 10 sati i na istoj će biti registrovane sve utakmice 16. kola Premijer lige.

Glavna tačka dnevnog reda subotnje sjednice biće slučaj Gavarić, odnosno registracija utakmice iz Tuzle u kojoj je Sloboda pobijedila Sarajevo (3:1), ali čelnici sarajevskog premijerligaša uložili su žalbu na pomenutu utakmicu jer je prema njihovim tvrdnjama igrač Slobode Stefan Gavarić igrao tu utakmicu sa tri žuta kartona.



Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.