Tako to radi Maradona
Mascherano se najprije protivio odluci...

Čudan trening Argentinaca

Tako to radi Maradona

Edmir Škorić

Svjetsko prvenstvo sve je bliže, a argentinski selektor Diego Maradona ništa ne prepušta slučaju.

Maradona je odredio dvije ekipe na današnjem treningu. Tako su Messi, Veron i Tevez nastupali u crvenim šuškavcima, dok su plave nosili Mascherano, Aguero i ostali, zajedno sa selektorom Maradonom.

Messi i društvo su na terenu bili bolji, dok su poraženi "nagrađeni" tako što su se morali poredati na gol liniju i trpiti udarce pobjedničke ekipe.

Liverpoolov veznjak Javier Mascherano nije htio biti meta Messijevih udaraca, no kasnije je stao rame uz rame sa selektorom Maradonom i ostalim saigračima. Uslijedili su topovski udarci pobjedničkog tima...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.