Taletović: Vitez je zasluženo pobijedio

Vitežani bolji od Zvijezde

Taletović: Vitez je zasluženo pobijedio

Nogometaši Viteza i Zvijezde danas su na Kamberovića polju u Zenici odigrali jednu dobru utakmicu, koja je mogla da zadovolji sve one koji su došli da posmatraju današnji susret ovih ekipa.

Vitežanima je ova utakmica bila od velikog značaja za bijeg iz donjeg dijela tabele, dok je Zvijezda nastojala nastaviti sa dobrim igrama koje pružaju u posljednje vrijeme.

Na kraju utakmice sasvim zasluženo slavili su domaćini, a nakon ovog susreta novinarima su se obratili i treneri Veseljko Petrović i Denis Taletović.

Gostujući trener bio je nezadovoljan porazom svoje ekipe

"Čestitam Vitezu na zasluženoj pobjedi, danas definitivno nismo bili na nivou igara iz prethodnih utakmica. Iako smo poveli i imali šansu za 0:2, međutim nismo uspjeli i domaćin nas je kaznio. Moji igrači danas nisu bili dobro koncentrisani previše su griješili i na kraju Vitez je to kaznio i zasluženo osvojio tri boda", kazao je trener Zvijezde Denis Taletović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon otkaza Valentinu Plavčiću, danas je Vitežane predvodio njegov pomoćnik Veseljko Petrović koji je bio zadovoljan igrom i pobjedom svoje ekipe.

"Nakon nesretnog poraza u Prijedoru igrači su psihički pali i morali smo napraviti pozitivan šok, meni je ukazana šansa da vodim ekipu u ovoj utakmici i mislim da smo nakon tri uzastopna poraza u prvenstvu, danas na pravi način odreagovali. Igrači zaslužuju sve čestitke, danas su odigrali vrlo dobro i dali svoj maksimum. Mislim da je naša pobjeda zaslužena i da će nam mnogo značiti pred naredne susrete u prvenstvu", kazao je Petrović.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.