Talijanski mediji: Milan dovodi Halilovića

Rossoneri žele dovesti Halilovića u svoje redove

Talijanski mediji: Milan dovodi Halilovića

Alen Halilović najmlađi debitant u historiji Hrvatske reprezentacije našao se na meti brojnih evropskih klubova. 

Informaciju o mogućem transferu Halilovića u Milan prvi je objavio Alfredo Pedulla novinar Sport Italije. Prema njegovim navodima Milan je spreman da ponudi pet miliona eura Dinamu za jednogodišnju posudbu, te još deset miliona za otkup ugovora, ako Halilović zadovolji ukuse Rossonera. 

Halilović je u prijateljskom duelu sa Portugalom odigrao 40 minuta, a njegova reprezentacija poražena je golom Ronalda sa minimalnih 1:0. Halilović je već upisao tri nastupa u Ligi prvaka, a postigao je i dva gola na 18 nastupa u HNL-u. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.