Talin je sve bliže

BiH gostuje u Estoniji

Talin je sve bliže

SportSport.ba

Vedad Ibišević je proradio, Edin Džeko oduševio je Alexa Fergusona, Zvjezdan Misimović igra u vrhunskoj formi... a do utakmice sa Estonijom ostalo je samo devet dana!

Podržimo naše Zmajeve 10. oktobra u Talinu! Još su tri dana ostala za uplatu vanserijskog aranžmana u organizaciji Centrotransa za odlazak u Estoniju. Požurite, ne dopustite da historija prolazi pored vas!

Centrotrans je za navijače Bosne i Hercegovine organizovao aranžam za odlazak u Estoniju na utakmicu koju 10. oktobra u Talinu igra fudbalska reprezentacija BiH za samo 969 KM, a još su samo tri dana ostala za prijavu.

Polazak na utakmicu koja nam otvara vrata Južne Afrike planiran je za 9. oktobar. Okupljanje je zakazano na Sarajevskom aerodromu u 8:30 sati. Avion polijeće u 10h, a u prijestolnicu Estonije slijeće u 15:10 (vrijeme u Talinu +1). Putnici potom imaju slobodno vrijeme za upoznavanje grada, a smještaj je u hotelu sa četiri zvijezdice.

Na dan utakmice decenije, u subotu 10. oktobra, Centrotrans je svojim putnicima obezbijedio razgledanje kulturnih znamenitosti Talina, a to podrazumijeva obilazak gradske jezgre najljepšeg primjera gotičke arhitekture u baltičkim zemljama u pratnji lokalnog vodiča, te dvorac Toompea, u kojem se nalazi estonski Parlament i katedrala iz 13. vijeka, ruska pravoslavna katedrala Aleksandra Nevskog, Gradska vijećnica,  Stari grad, živući muzej srednjega vijeka, palače iz doba Hanse i dvorac Kadriorg. Potom slijedi slobodno poslijepodne za individualne aktivnosti, a onda vrhunac odlaska: utakmica Estonija - BiH!

Na stadionu u Talinu zajedno ćemo dati bezrezervnu podršku našim reprezentativcima i, nadamo se, svi zajedno slaviti do duboko u noć. Polijetanje za Sarajevo predviđeno je dan kasnije, u nedjelju u 12 sati po lokalnom vremenu, a dolazak u prijestolnicu BiH planiran je u 13:55 sati.

Cijena ovog vanserijskog aranžmana iznosi samo 969,00 KM, a u cijenu je uračunato: Avio prijevoz Sarajevo-Zagreb-Talinn-Sarajevo, smještaj u hotelima sa četiri zvijezdice u ½ sobi na bazi 2 noćenja sa doručkom, transfer aerodrom-hotel-aerodrom, putničko-zdravstveno osiguranje i ulaznica na utakmicu, usluge pratioca grupe. U cijenu nije uključeno:Schengen viza i aerodromske takse i fakultativni obilasci i drugi individualni troškovi.

Naravno, oko viza ne trebate brinuti, jer će Centrotrans za vas završiti sve administrativne poslove.

Potrebna dokumentacija za estonsku Schengen vizu:
- Uredno popunjen obrazac za vizu
- Pasoš + kopija pasoša (pasoš mora važiti 3 mjeseca nakon isteka vize)
- Dvije fotografije formata za pasoš
- Potvrda o zaposlenju
- Kopija radne knjižice, M2 obrasca i lične karte

Više informacija potražite na: www.centrotours.ba ili putem telefona: 033 205 481 i 032 402 624.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.