Tan: Ne planiram mijenjati boje kluba i grb Sarajeva

Oglasio se Malezijac

Tan: Ne planiram mijenjati boje kluba i grb Sarajeva

Mnogo se ovih dana pričalo o Vincentu Tanu i njegovim potezima u velškom Cardiffu. 

Naime Tan je promijenio boje i grb Cardiffa nakon što je kupio klub iz Premiershipa. Mnogi navijači FK Sarajevo zabrinuli su se da bi Tan mogao promijeniti boje kluba i grb velikana sa Koševa, ali je ubrzo stigao odgovor od Malezijca. 

"Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo ne trebaju da se brinu ni strahuju. Nemam namjeru mijenjati boje kluba, grb kluba, kao ni naziv kluba. FK Sarajevo je veliki klub, a sada će biti još veći, bolji i jači," rekao je Tan. 

Svoje viđenje iznio je i direktor FK Sarajevo, Dino Selimović. "Hvala svima koji su se sada sjetili Fudbalskog kluba Sarajevo. Tri godine borbe sa dugovima i problemima su nas izbjegavali, a sada - kada smo blizu realizacije projekta sa inostranim investitorom - predlažu rješenja i nude sebe. Hvala, možemo i sami! Hvala svima koji protekle dvije, tri godine vjeruju u projekat novog i boljeg FK Sarajeva. Bordo div se probudio," rekao je Selimović. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.