Tanasin otišao, Kujundžić na probi

Novosti s Polica

Tanasin otišao, Kujundžić na probi

Adnan Beganović

Mladi igrač sredine terena Saša Tanasim neće u drugom dijelu sezone igrati u dresu Leotara. Ovaj fudbaler je prošao sve testove na Policama, ali je zbog porodičnih problema morao da se vrati u Novi Sad, pa će i dalje ostati u ekipi Vojvodine.

U Trebinje je stigao Vladan Kujundžić, nekadašnji igrač Laktaša i Modriče, koji će sutra u Budvi odigrati prijateljsku utakmicu protiv crnogorskog prvoligaša Petrovca.

"Ukoliko zadovolji Kujundžić će ostati u Leotaru, jer nam je potreban jedan takav ofanzivni igrač koji bi zamjenio Rajovića", rekao je trener Leotara Dragan Spaić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.