Tanner hvali Ibiševića i Salihovića

Menadžer Hoffenheima u njemačkim medijima

Tanner hvali Ibiševića i Salihovića

O. Lekić

U 26. kolu Bundeslige Hoffenheim je s minimnalnih 1:0 savladao lidera Borussiju iz Dortmunda. Pogodak vrijedan tri boda postigao je naš reprezentativac Vedad Ibišević, a menadžer momčadi Ernst Tanner sipao je komplimente na račun bh. napadača.

"Ako Vedad igra dobro, onda i mi obično dolazimo do trijumfa, a s druge strane, ako on nije raspoložen, teško ćemo pobijediti", rekao je Tanner.

Menadžer Hoffenheima također je pohvalio i Sejada Salihovića, a naveo je i da mu se nikako nisu svidjele kritike koje su išle na račun Ibiševića.

"Ibišević i Salihović nosili su momčad do pobjede u duelu sa Borussijom. Nije dobro da se napadač kritikuje jer on uspjeva na povjerenju", dodao je Tanner.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.