Tanović: Nema potrebe za ostavkama

Odlazi li Ibraković s klupe Rođenih?

Tanović: Nema potrebe za ostavkama

Adnan Beganović

Iako još uvijek nema zvanične potvrde, po svemu sudeći Abdulah Ibraković od sutra neće sjediti na klupi mostarskog Veleža.

Već nekoliko dana špekuliše se o odlasku Ibrakovića sa klupe Rođenih, a danas su se pojavile informacije da će jedan od najuspiješnijih posljeratnih trenera Veleža sutra na vanrednoj press konferenciji objaviti svoj odlazak.

SportSport.ba pokušao je kontaktirati Ibrakovića, no bezuspješno, dok nam je direktor Veleža Sadin Tanović rekao:

"Još uvijek se ništa ne zna. Upravo idem na sastanak sa Ibrakovićem i nakon istog biće sve mnogo jasnije. Moje mišljenje je da nema nikakve potrebe za dizanjem tenzija i ostavkama, no ukoliko je Ibraković odlučio otići mi mu nećemo praviti probleme. Mislim da je iza Veleža uspješna sezona. Stabilizovali smo klub, imali smo dobre rezultate većim dijelom iste i ne vidim razlog zbog kojeg bi trebalo dolaziti do nekakvih promjena. Uspjeh ili neuspjeh ne smiju se gledati kroz jednu ili dvije utakmice, kako se kod nas uporno pokušava."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.