Tare: Srbi su me napali u loži, ali i odbranili

Sportski direktor Lazija napadnut u Beogradu

Tare: Srbi su me napali u loži, ali i odbranili

Adnan Beganović

Sinoćnji 40 i nešto minuta fudbala na stadionu u Beogradu gdje su snage odmjerili Srbija i Albanija iz lože je posmtaro i direktor Lazija, Igli Tare, koji za italijanske medije tvrdi da je bio napadnut, ali i odbranjen od strane srbijanskih navijača.

Nekadašnji albanski reprezentativac i jedan od čelnih ljudi Lazija iz lože je zajedno sa Olsijom Ramom, kojeg su srbijanski mediji optužili da je upravljao dronom, gledao susret.

"Rama sa tim dronom nema nikakve veze. To što se piše nije istina, samo je iz lože slikao sva dešavanja na terenu", izjavio je Tare za italijanske medije, te je dodao:

"Napadnut sam, ali su me Srbi i odbranili. Hvala im na tome. Šteta je napravljena, mislim da je ovo bila prilika da se pokaže da fudbal ujedinjuje ljude. I sada umjesto da se lopta spusti, mediji s obje strane dolijevaju ulje na vatru. Ponosan sam na naše fudbalere i na svoje porijeklo. Igrali su hrabro i dobro su branili naš dres i zastavu", dodao je direktor Lazija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.