Tata ima više želja: Aguero, Turan, Klose, Subotić...

Tata ima više želja: Aguero, Turan, Klose, Subotić...

O. Lekić

Aktuelni španski prvak, Barcelona, na kraju sezone mogao bi redizajnirati momčad, odnosno sadašnji trener Gerardo Martino proslijedio je predsjedniku kluba imena igrača koje bi volio vidjeti u Barceloninom dresu.

Na pospisu, koji je objavio ESPN, pozivajući se na dobro obavještene izvore, nalazi se osam fudbalera, a najzvučnije ime je Sergio Aguero. Pored Aguera Martino želi i dvojac iz Borussije, Nevena Subotića i IIkaya Gundogana, a na meti Barcekloninog trenera je i veznjak Atletica Arda Turan.

Osim pomenutih fudbalera na popisu Martinovih želja nalaze se i Miroslav Klose (Lazio), Doria (Botafogo), Santiago Vergini (Estudiantes), te Filipe Luis (Atletico).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.