Tata Martino smiruje navijače: Messi i Neymar mogu zajedno

Tata Martino smiruje navijače: Messi i Neymar mogu zajedno

Adnan Beganović

Na samom otvaranju sezone Barcelona je stigla do pehara u Superkupu, no rijetki su oni koji su zadovoljni igrama katalonskog ponosa.

Iako su njihovi ljubimci sezonu otvorili trijumfima u Supekupu i prvenstvu, navijači Barcelone nisu baš zadovoljni, ali trener Tito Martino pokušava ih smiriti.

"Navijači trebaju biti strpljivi. Biće sve u najboljem redu. Messi i Neymar mogu igradi zajedno, mogu ostvariti sjajnu saradnju i mislim da će tako biti uskoro", izjavio je Martino.

"Do sada su vrlo malo igrali zajedno, no splet okolnosti je do toga doveo. Međutim, ne dvojim o njihovim kvalitetama, u pitanju su fantastični fudbaleri i kao takvi biće sjajni i zajedno", dodao je trener Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.