Defanzivac Sarajeva nakon utakmice sa Atromitosom

Tatomirović: Imam želju da prođemo u grupnu fazu

Sarajevo je sinoć ostvarilo jednu od najvećih pobjeda u novijoj klupskoj historiji. Na stadionu Peristeri poražen je Atromitos rezultatom 3:1 nakon produžetka. 

Ekipa sa Koševa bila je bolji protivnik tokom svih 120 minuta susreta i potpuno je zasluženo izborila plasman u naredni krug takmičenja. Defanzivac Sarajeva, Ivan Tatomirović opet je bio jedan od najborbenijih na terenu. 

"Nisam samo ja ostavio srce na terenu. Mislim da je svaki igrač Sarajeva večeras ostavio cijelog sebe, zadnji atom snage i rezultat toga je prolazak dalje u koji smo mi vjerovali i imamo kvalitet koji smo morali da iskoristimo. Nismo pali i kada smo primili gol," rekao je Tatomirović i dodao: 

"Presudilo je zajedništvo protiv Atromitosa i presudit će u svakoj utakmici ako se budemo oslanjali na to. Ja sam ponovio i na početku sezone da smo približnih godina i da imamo jako dobru atmosferu i da će to biti naša najveća snaga u predstojećoj sezoni. Imam želju da prođemo u grupnu fazu Evropske lige," rekao je Tatomirović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti