Defanzivac FK Sarajevo za SportSport.ba

Tatomirović: Jak kolektiv Sarajeva nam daje prednost

Defanzivac FK Sarajevo Ivan Tatomirović je pred veliki derbi Sarajeva i Željezničara istakao da u derbiju nikada nema favorita, ali da će njegova momčad uraditi sve da dođe do pobjede, kako bi sa psihološkom prednosti ušla u nastavak sezone i na kraju borbe za titulu.

"Za taj dan se živi, tada su stadioni najpuniji i kada je navijanje na jednom vrhunskom nivou", kazao je Tatomirović, dodavši da je nepisano pravilo da tada favorita jednostavno nema:

 

"Nepisano je pravilo da nema favorita, ali prednost Sarajeva je u jakom kolektivu. Imamo mlade igrače koji su željni dokazivanja i koji će sve uraditi da dođu do uspjeha", kazao je Tatomirović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Ivan Tatomirović je još jednom pozvao navijače da dođu u što većem broju u subotu na stadion Asim Ferhatović Hase i pomognu svojoj momčadi da ostvare dobar rezultat u jubilarnom stotom derbiju protiv gradskog rivala Željezničara.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije