Tatomirović još tri godine u Sarajevu

Defanzivac produžio ugovor

Tatomirović još tri godine u Sarajevu

Defanzivac tima sa Koševa, Ivan Tatomirović produžio je ugovor sa bordo momčadi na još tri godine

Dogovor je kako Tatomirović kaže lako postignut pošto je želja za nastavkom saradnje bila obostrana.

 

"To je bilo očekivano. Postoje obostrane želje za suradnju. Lako smo došli do dogovora. Sa čelnicima kluba dogorena je saradnja za naredne tri godine", kazao je Tatomirović dodavši:

 

"Dokazao sam i sebi i klubu da mogu biti od velike pomoći za uspjeh ekipe. Nadam se da ću i dalje igrati ovako i bolje, kako bi napravili još više dobrih rezultata zajedno. Želja mi je da osvojim titulu sa Sarajevom ove sezone".

 

Tatomirović je također istakao kako se ljepo osjeća u Sarajevu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Moram reći da sam se jako brzo navikao na ovaj grad i osjećam se kao kod kuće. Na meni je samo da radim, kako bi postigao još veće uspjehe".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.