Tatomirović: Mnogo mi nedostaje Sarajevo

Jedva čeka prvi dan priprema

Tatomirović: Mnogo mi nedostaje Sarajevo

Adnan Beganović

Fudbaleri Sarajevo već nekoliko dana se nalaze na odmoru, koji će između ostalog i radno iskoristiti kako bi na okupljanje stigli što spremniji.

Jedan od onih koji s velikim nestrpljenjem očekuje prvi dan priprema je Ivan Tatomirović, kojem prema njegovim riječima Sarajevo jako nedostaje.

"Imali smo deset dana odmora, koje smo, siguran sam, svi maksimalno iskoristili za oporavak nakon više od 30 odigranih utakmica. I, evo, već danas moramo početi raditi naše individualne programe, koje smo dobili od stručnog štaba. Meni je zaista drago zbog toga, jer fudbal je moja droga, bez koje ja ne mogu. Nakon samo deset dana, Sarajevo mi već nedostaje, kao i treniranje sa mojim suigračima. Imamo dobru atmosferu u svlačionici i jedva čekam da se ponovo okupimo", za službenu stranicu kluba je istakao Tatomirović.

Vjerujem da ćemo vidjeti i nova lica na prozivci. Ljudi iz kluba sigurno rade na tome, kako bismo proljeće dočekali još jači. U Sarajevo sam stigao prošle zime i Sarajevo ću uvijek pamtiti u tom periodu. Mislim da je tada Sarajevo ubjedljivo najljepše", dodao je fudbaler bordo momčadi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.