Tatomirović: Moramo razmišljati šampionski

Kapiten FK Sarajevo

Tatomirović: Moramo razmišljati šampionski

Ivan Tatomirović, kapiten FK Sarajevo, nije nastupio u posljednjem susretu BH Telecom Premijer lige u kojem je Bordo tim na gostovanju kod Drine u okviru 20. kola remizirao odigravši 0:0.

Pet Tatomirovićevih saigrača je suspendovano nakon posljednjeg u nizu slabih rezultata FK Sarajevo u proljetnom dijelu fudbalskog prvenstva Bosne i Hercegovine.

"Volio bih da se osvrnem na te probleme u posljednjih mjesec dana, a očigledno je da ih imamo. Meni ne predstavalja nikakav problem odnos sa medijima, a vjerujem da će grupa sama izaći iz ovih problema", rekao je kapiten FK Sarajevo, Ivan Tatomirović.

"Svojim razmišljanjem i svojim radom ovi ljudi su doveli klub do stanja da ne moraju razmišljati ni o čemu. Mislim da taj posao rade najbolje moguće. Naše igre i rezultati su nešto sasvim drugo i razumijem apsolutno nezadovoljstvo navijača", dodao je defanzivac kluba s Koševa.

"Svaka sljedeća utakmica znači da idemo na pobjedu, a na stručnom štabu je da odredi jedanaest momaka koji će razmišljati šampionski", kazao je Tatomirović, te istakao: "Ljepše je ove godine ispasti iz prvog pretkola Lige prvaka, nego li iz trećeg pretkola Europa lige".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O navijačima...

"Navijačima je suvišno poručiti bilo šta. Oni su uvijek tu i kad je bilo loše i kad je bilo dobro. Od utakmice sa Levskim sam samo ja ostao u ekipi. Tim ima snage i volje da izađe iz svega ovoga", kazao je kapiten Bordo sastava.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.