Defanzivac Sarajeva vjeruje da titula nije izgubljena

Tatomirović: Moramo vratiti povjerenje publike

Drugoplasirana ekipa na tabeli Premijer lige FK Sarajevo u subotu će na svom terenu ugostiti Olimpic. Sarajevo ako želi do trofeja mora slaviti na ovom susretu.

Pred derbi 19. kola rezgovarali smo sa Ivanom Tatomirovićem, defanzivcem kluba sa Koševa. 

"Sigurno da očekujem pobjedu protiv Olimpica, igra se na našem stadionu i bez obzira na to, mi u svakom duelu idemo na pobjedu. Moramo vratiti samopouzdanje navijača, pružiti jednu kvalitetnu igru da vratimo samopouzdanje i da pridobijemo publiku koju smo razočarali u prethodnih par utakmica," rekao je Tatomirović. 

"I pored teškog rasporeda i zaostatka od četiri boda protiv Olimpica Tatomirović i dalje vjeruje da Sarajevo može do titule. "Ja sam tako vaspitan da uvijek vjerujem da ima nade i mislim da četiri boda nije prevelika razlika. Gledao sam i Željezničar koji je mislim jedini naš konkurent u ligi, ne igraju ni oni sjajno i mislim da će kiksati još do kraja," riječi su Tatomirovića. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.