Tatomirović: Najbolja u Sofiji, najlošija u Bijeljini

Defanzivac Sarajeva zadobio lakšu povredu

Tatomirović: Najbolja u Sofiji, najlošija u Bijeljini

Ivan Tatomirović pouzdani defanzivac Fudbalskog kluba Sarajevo imao je ove sezone jako bitnu ulogu u bordo timu. Mi smo ga dobili na putu prema Beogradu, gdje Ivan ide na odmor nakon završetka prve polusezone.

Ivane pojavila se informacija da si zadobio povredu ruke na treningu, da li je nešto ozbiljno: 

 

"Ne, nije ništa ozbiljno, samo udarac u ruku, nosio sam gips tri dana, ali nije riječ o lomu." 

 

Sarajevo je do posljednje utakmice jeseni bilo prvo na tabeli, tvoje viđenje ove sezone:

 

"Sarajevo propustilo u toj utakmici mnogo toga, mi svi znamo šta nam je odnijela utakmica u Bijeljini. Međutim ne treba da nas obeshrabri jedan poraz, dugo je prvenstvo i mislim da se moramo koncentrirati na nastavak prvenstva."

 

Ono što mnoge čitatelje interesuje jeste do kada si ugovorm vezan za Bordo tim i da li ima nekih ponuda na stolu:

 

"Ja sam u Sarajevu do 2015. godine, dakle još tri godine. Što se tiče ponuda o tome brigu vodi moj menadžer. Ja zaista ne znam i lično nisam dobio ponudu niti jednog kluba. Želim da se koncentriram na nastavk karijere i samo na Sarajevo."

 

Da li možeš da izdvojiš dvije utakmice ove sezone, onu najbolju i najlošiju:

 

"Mislim da smo i pored poraza u Sofiji odigrali najbolju utakmicu ove sezone, u revanšu kući smo bili hrabriji i došli do pobjede i prolaza dalje. Najlošija je definitivno ova u Bijeljini, gdje smo odigrali zaista loše." 

 

Za kratko vrijeme postao si miljenik navijača, sigurno su tvoje partije i dres natopljen znojem jedan od razloga:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Mislim da je to moj stil igre, ja samo tako fudbalski vaspitan i Sarajevo mora tako da igra u svakoj utakmici, a utakmice poput Travnika, Zvijezde, Radnika ne smiju da nam se dešavaju i potrudit ćemo se u budućnosti da se to ne ponavlja." 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije