)
Tatomirović: Sa Sarajevom želim igrati u Evropi

Zvanično novi igrač Bordo momčadi

Tatomirović: Sa Sarajevom želim igrati u Evropi

Adnan Beganović

Ivan Tatomirović, igrač koji se već nekoliko dana nalazi na pripremama FK Sarajevo u Opatiji, zadovoljio je ukuse stručnog štaba i zvanično je novi igrač Bordo ekipe.

Ovaj srbijanski internacionalac, koji igra u odbrani, na koševo dolazi iz Jagodine. Na jučerašnjoj utakmici protiv ND Triglav Kranj postigao je gol za pobjedu FK Sarajevo i na taj način obradovao pripadnike Bordo nacije prije zvaničnog početka proljetnog dijela prvenstva.

"Sretan sam što sam došao u Sarajevo. Očekujem da ću doživjeti sve ono što su mi saigrači pričali o gradu i atmosferi na utakmicama. Nadam se da ću veoma brzo zadobiti povjerenje trenera i navijača. Moj cilj je da igram utakmice u Evropi sa Sarajevom.", kazao je Ivan Tatomirović, novi igrač FK Sarajevo.

Igrači i stručni štab Bordo ekipe borave do 29. februara. u Opatiji. Nakon odigranih utakmica sa ND Mura 05 i ND Triglav, ekipama iz Slovenije, u utorak sa početkom u 17h FK Sarajevo će odigrati posljednju prijateljsku utakmicu na pripremama u Hrvatskoj. Utakmica se igra na Kantridi, a protivnik je Hrvatski prvoligaš Rijeka.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti