)

Tatomirović: U Gradačac idemo po tri boda

Fudbaleri Sarajeva će sutra u Gradačcu snage odmjeriti sa domaćom Zvijezdom, a dan uoči ovog susreta u taboru bordo momčadi vlada dobro raspoloženje.

Ekipa našeg portala razgovarala je sa defanzivcem bordo momčadi, Ivanom Tatomirovićem, koji očekuje pobjedu na Banja Ilidži.

"Očekujem tri boda bez obzira na lošu tradiciju u Gradačcu. No, nadam se da ćemo istu prekinuti, te da ćemo slaviti. Imao sam sedam dana pauze zbog povrede, ali sada je sve u najboljem redu", između ostalog kaže Tatomirović i dodaje:

"Tri boda su nam jako važna. Veoma bitno je da se vraća Trivunović koji je sjajan igrač i veliki čovjek. Njegovo prisustvo na trerenu sigurno mnogo znači svim igračima", 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.