Večeras derbi u Banjoj Luci

Tatomirović: U svakoj utakmici moramo ići na pobjedu

Fudbaleri Sarajeva večeras će u okviru 25. kola BH Telecom Premijer lige u Banjoj Luci snage odmjeriti sa domaćim Borcem, a defanzivac bordo momčadi, Ivan Tatomirović, smatra da je Sarajevo dovoljno veliki klub da u svakoj utakmici mora ići na pobjedu.

"Svaku utakmicu očekujemo pobjedu, bez obzira na to ko nam je prrotivnik. Moramo se na to navikuniti jer Sarajevo je klub koji zaslužuje to", između ostalog je za SportSport.ba izjavio Ivan Tatomirović.

"U takvom smo položaju da moramo misliti samo na najbolje. Željezničar ima još mnogo teških prepreka do konačnog cilja. S Borcem smo igrali u pripremnom periodu i nema nekih nepoznanica. Većina igrača Borca je svoj vrhunac doživjelo. Ako će igrač koji je ostvario sve svoje ciljeve u životu imati veći motiv od mene, mislim da se ne bih trebao baviti fudbalom", dodao je Tatomirović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.