Tegeltija najavio "bombu" za kraj Borčevog prijelaznog roka!

Stiže još jedan igrač

Tegeltija najavio "bombu" za kraj Borčevog prijelaznog roka!

Esmer Oštraković

Ekipa Borca iz Banjaluke ove sezone je dovela veliki broj novih igrača i malo ko se očekivao promjeni skoro kompletnog prvog tima.

Iako su navijači mislili da je gotovo sa novajlijama, predsjednim Borca Milan Tegeltija potvrdio je da prijelazno rok za njih još uvijek nije završen.

U Borac je ovog ljeta stiglo čak 13 novih fudbalera, a prijelazni rok za njih će biti kompletiran nakon narednog potpisa.

Vinko Marinović će dobiti još jednog fudbalera koji nastupa u veznom redu, a to je najavio Tegeltija.

"Ovaj prelazni rok ćemo zaključiti dovođenjem još jednog veznog igrača. Dajemo sve od sebe da se to desi što prije, kako bismo ga mogli registrovati za dvomeč sa Austrijom, ali ako se to i ne desi, igrača ćemo imati za sljedeće kolo Evrope, ako prođemo, a za prvenstvo sigurno!", poručio je Tegeltija.

Oglasi

Istakao je i to da je uvjeren da će se ovo pojačanje jako dopasti navijačima.

"Uvjeren sam da će se mnogi naši navijači obradovati našim zaključnim transferom u ovom prelaznom roku", dodao je Tegeltija.

Borac danas igra prijateljsku utakmicu protiv Vojvodine u Novom Sadu, a utakmica počinje u 20 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac je do sada pojačalo nekoliko igrača, a između ostalih stigli su Makarić, Đekić, Jokić, Vasilje Terzić i Damir Hrelja.

Također, Gianfranco Pena ubrzo će biti i zvanično predstavljen kao novi fudbaler Borca, prenio je na Twitteru kolumbijski novinar Pipe Sierra.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rabodimis
Ko stari zvezdas parkirace tenk iznad stadiona Borca ? Il je neka druga bomba u pitanju ? Mozda mu je neki igrac "gurnuo" kakvu kovertu ispod stola da ga ovako "misteriozno" predstavi il je on pogurao novinara da ovu glupost objavi.. Ko ce mu znat, stari je to potkivac..
2 0
Zoilomas
**** vam ovaj ceto mater
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi