Tekstilac dogovorio prijateljske mečeve, ali i nova imena

Dervenćani rade punom parom

Tekstilac dogovorio prijateljske mečeve, ali i nova imena

D. Vejo

Fudbaleri Tekstilca iz Dervente već dvije nedjelje vrijedno rade u sklopu priprema za proljetni dio sezone Prve lige Republike Srpske.

Sve to, pod dirigentskom palicom banjalučkog stručnjaka Zorana Dragišića koji je nakon odlaska Bojana Magazina preuzeo kormilo Dervenćana.

Kako bi što spremniji dočekali nastavak sezone, potrebne su i provjere. S toga, Tekstilac je ugovorio pet prijateljskih susreta.

Prvi meč odigrat će osmog februara protiv Zvijezde iz Gradačca, zatim će protivnik biti ekipa Proletera iz Teslića. Nakon toga uslijedit će mečevi sa dobojskom Slogom i Orašjem, dok će u posljednjoj utakmici snage odmjeriti sa banjalučkog Krupom.

Novitet u timu iz Dervente jesu i nova imena. Naime, u redove ovog prvoligaša dolazi napadač Saša Stjepić, te juniorski tandem iz Borac Savanović i Kremenović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi