Tekstilac gostuje Kozari u Gradišci

Prva liga RS, play-off

Tekstilac gostuje Kozari u Gradišci

D. Vejo

Ekipa Tekstilca iz Dervente imala je jednu od najboljih sezona odigranih u Prvoj ligi Republike Srpske.

Tokom regularnog dijela prvenstva, Dervenćani su se držali dosta dobro, varirali od treće do pete pozicije u šampionatu i tako pored Podrinja iz Janje, bili veliko iznenađenje za bivše premijerligaše koji su prošle godine otpali u niži rang.

Zimus, klupu tima sa Ukrine, napustio je Bojan Magazin, a na mjesto novog šefa struke stigao nekadašnji trener banjalučkog Borca Zoran Dragišić.

Uspio je Dragišić da očuva timski duh do kraja sezone. Iako su sada peti na tabeli, to ne umanjuje kvalitet kojeg posjeduje ovaj tim spojen od mladosti i iskustva. 

U Ligu za prvaka, Krojači su ušli dosta podmlađeni ali i zbunjeni, pa tako nakon četiri odigrana kola do sada imaju tri poraza i jedan remi. Priliku da poprave utisak, imaju ovog vikenda kada gostuju u Gradišci tamošnjoj Kozari.

"Imamo dosta problema sa povredama, to nas muči. U Gradišku putujemo sa dosta mladom ekipom. Prema Kozari gajimo veliki respekt, nadam se da ćemo izbjeći poraz", jasan je bio trener Tekstilca, Zoran Dragišić.

Utakmica između Kozare i Tekstilca igra se sutra od 17 sati na Gradskom stadionu u Gradišci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi