Tekstilac na vrućem gostovanju banjalučkom Borcu

Prva liga RS, play-off

Tekstilac na vrućem gostovanju banjalučkom Borcu

D. Vejo

Zoran Dragišić ponovo će se vratiti na Gradski stadion u Banjaluci, ovoga puta zajedno sa svojom četom koja će u okviru 9. kola play-offa prvenstva Republike Srpske, izaći na megdan domaćem Borcu.

Dervenćani su svjesni da ih čeka susret sa najkvalitetnijom ekipom u šampionatu, koja ih napada sa novim šefom struke Željkom Vranješom.

Povodom utakmice u Banjaluci, svoja očekivanja kazao je krilni napadač Krojača, koji vjeruje da uz maksimalno zalaganje, njegov tim može stići do pozitivnog ishoda.

"Sa travnate podloge sam odsustvovao nešto duže od mjesec dana. Ali, uspio sam se vratiti na velika vrata. Podršku su mi pružili svi od saigrača do trenera koji je stvarno vjerovao u mene. Čeka nas meč u Banjaluci. Znamo kakvu ekipu ima Borac koji je pokazao kvalitet i tako obezbjedio plasman u elitu. Međutim, mi ćemo dati sve od sebe kako bismo ostvarili pozitivan rezultat", ističe fudbaler Tekstilca, Zlatko Duspara.

Meč između Borca i Tekstilca igra se sutra od 17.30 sati u Banjaluci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi