Tekstilac oslabljen protiv Zvijezde 09

Liga za prvaka Prve lige Republike Srpske

Tekstilac oslabljen protiv Zvijezde 09

D. Vejo

Predstojećeg vikenda pred nama su utakmice Lige za prvaka Prve lige Republike Srpske. Jedna od utakmica igrat će se i u Derventi, gdje tamošnji Tekstilac dočekuje ekipu Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići.

Ovo je susret trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe na tabeli. Tekstilac je nakon regularnog dijela prvenstva zauzeo treću poziciju sa osvojenih 37 bodova, dok je ekipa iz Bijeljine svega tri boda zaostatka iza ekipe iz Dervente. I jedni i drugi igraju zadovoljavajuće ove sezone, pa se iz tog razloga očekuje jedna veoma tvrda utakmica.

"Ekipa Zvijezde dobila je novog trenera. Zbog nepredvidljivosti postave igrača i same taktike očekuje nas jedna veoma teška utakmica. Mi s obzirom na rezultate koji su slabašni u posljednje vrijeme, idemo u ovoj utakmici na sve ili ništa. Smatram da će se igrati brzo i u napadu i u odbrani, te da će zbog toga biti tvrd meč. Zbog kartona, ne možemo računati na Marka Rastovića i Zlatka Dusparu", ističe za SportSport.ba desni bek Tekstilca, Dušan Marić.

Meč između Tekstilca i Zvijezde 09 na rasporedu je sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi