Tekstilac pikirao potencijalne akvizicije

Perić i Mirković na meti Dervenćana

Tekstilac pikirao potencijalne akvizicije

D. Vejo

Rukovodstvo Tekstilca iz Dervente uspješno je završilo misiju novi šef struke, pa se s toga okreću formiranju igračkog kadra.

Mnoga imena dovodila su se u vezu sa Dervenćanima, a u posljednjih nekoliko dana mnogo se priča o tome kako će dres Krojača obući doskorašnji napadač Krupe Ozren Perić te vezista Slobode iz Mrkonjić Grada, Igor Mirković.

Pored pomenutog dvojca, u igri za dres Dervenćana su još bivši fudbaleri banjalučkog Borca Siniša Radoja i Gedeon Guzina.

Čelnici kluba iz grada na Ukrini, imaju želju da sarađuju sa novim-starim premijerligašem, Borcem iz Banja Luke. Naime, želja Tekstilca jeste da po sezoni, od Banjalučana posudi tri do četiri igrača, koja ne bi imala zavidnu minutažu na Gradskom stadionu.

Detaljniji pregovori, počeće kada se crveno-plavi vrate sa Zlatibora, gdje borave na dvonedjeljnim pripremama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi