Tekstualni prenosi utakmica i na mobitelima

Novo na m.SportSport.ba

Tekstualni prenosi utakmica i na mobitelima

SportSport.ba

Od večeras tekstualne prenose na portalu SportSport.ba možete pratiti i na svojim mobitelima.

Počevši sa večerašnjim prenosom utakmica Lige prvaka Bayern - Arsenal i Malaga - Porto mobilna verzija našeg portala - m.SportSport.ba omogućuje vam jednostavno praćenje rezultata i dešavanja na terenu.

 

Dovoljno je da u browseru na svom mobitelu ukucate m.SportSport.ba, po potrebi odaberete varijantu "Mobile" i sada i u varijanti optimiziranoj za mobitele možete pratiti tekstualne prenose.

 

Večerašnji prenos biće iskorišten za testiranje nove usluge i otkanjanje eventualnih grešaka, pa vam molimo da sve probleme pri praćenju prenosa na mobitelu prijavite na [email protected].

 

"Primjetili smo da postoji veliki interes publike za tekstualne prenose utakmica kod osoba koje naš portal prate na mobitelima. Zato smo optimizirali prenose i za varijantu portala za mobitele.", rekao je Emir Haračić, direktor portala SportSport.ba.

 

"Znamo da postoji veliki broj navijača koji na tribinama svog kluba prate rezultate i dešavanja na ostalim terenima, prvenstvo se bliži kraju i postaje sve zanimljivije. Zašto bi navijači morali čekati kraj utakmica, ili čekati da se vrate kući da saznaju šta se to dešavalo na svim terenima. Sada je dovoljno da otvore m.SportSport.ba na svojim telefonima i ukoliko su kontektovani na Internet mogu imati informacije sa svih terena uživo.", dodao je on. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Već od narednog vikenda u živim tekstualnim prenosima na mobitelu ćete moći pratiti i utakmice Premijer lige BiH, kao i sve ostale prenose koje ste do sada mogli pratiti samo na web portalu SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.