Temuri Ketsbaia novi trener Olympiacosa

Temuri Ketsbaia novi trener Olympiacosa

Adnan Beganović

Gruzijski fudbalski stručnjak Temuri Ketsbaia novi je trener grčkog prvaka Olympiacosa. Ketsbaia je na klupi zamjenio španjolskog trenera Ernesta Valverdea. 

Ketsbaia je u posljednje četiri godine vodio ciparski Anorthosis te ga doveo do Lige prvaka i tako ušao u istoriju tamošnjeg fudbala kao prvi trener koji je uspio jedan ciparski klub dovesti do najelitnijeg fudbalskog takmičenja.

Gruzijac je sa Olympiacosom potpisao ugovor na tri godine, a predsjednik slavnog grčkog kluba nakon svečanog čina potpisivanja ugovora za grčke medije je rekao:

"On jako dobro poznaje grčki fudbal i od nas će dobiti punu podršku kako bi mogao ostvariti zacrtane ciljeve."


 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.