Žena kući čuva djecu, a muž flertuje na terenu: Poznati napadač se dao akciju bez da je meč i počeo

Snimak koji je postao viralan

Žena kući čuva djecu, a muž flertuje na terenu: Poznati napadač se dao akciju bez da je meč i počeo

Admin Čaušević

Ženske sutkinje sve u češća pojava u muškom fudbalu bilo u ulozi arbitra, bilo u ulozi glavnog sudije, posebno je to slučaj u Južnoj Americi gdje su fudbaleri itektako strastveni pa se službena lica vrlo često znaju naći na udaru i u problemima. 

Mary Blanco je jedna od najboljih svjeskih sutkinja, Kolumbijka je linijski sudija i sudi utakmice od najvećeg značaja, pa je tako jedina dama van Starog kontinenta koja će uskoro suditi na Evropskom prvenstvu za žene.

Prije nekoliko dana ona je bila na zadatku tokom meča između Atletica Bucaramange i Americe de Cali u okviru prvenstva Kolumbije.

Uoči samog početka susreta viđena je vrlo zanimljiva scena u kojoj su glavni protagonisti bili Mary Blanco i poznati kolumbijski napadač Teofilo Gutierrez.

[twitter]https://twitter.com/BurroMam/status/1659008626818678786[/twitter]

Naime, prilikom izlaska na teren iskusni 38-godišnjak je prišao sutkinji i rekao joj nešto što je izmamilo osmijeh na njenom licu.

Oglasi

Jasno je da je Gutierrez bio i više nego slatkorječiv, a sve je izgledalo poput jeftinog flerta. Nakon što je uzratila osmijehom, Mary se okrenula dok je napadač nastavio svojim putem kao da se ništa nije ni desilo.

Da li je pokušaj jeftinog flerta bio od koristi Gutierrezu teško je reći, ali njegov tim je odnio važnu pobjedu sa 2:1 pa se kući mogao vratiti sretno i zadovoljno.

Inače, Kolumbijac je već dugi niz godina u braku sa Yeimi Collantes s kojom ima dvoje djece i njihova veza djeluje poprilično idilično.

Međutim, poznavajući supruge, nema sumnje da njegovoj supruzi neće biti drago kako joj muž mami osmijeh na licu druge žene, dok ona čuva djecu kući...

Ovaj napadač je u Evropi igrao još prije 15-ak godina kada je predvodio napad Trabzonspora, a ljubiteljima fudbala je ostao upamćen po odličnoj igri u dresu River Platea kada je osvojen Copa Libertadores 2015. godine.

Poslije toga se i vratio na Stari kontinent jer je u transferu vrijednom 3.5 miliona eura prešao u Sporting Lisabon. Član Bucaramange je od februrara i odmah je zadužio kapitensku traku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi