Ter Stegen: Rezultat je nepravedan prema Bayernu

Golman Barcelone

Ter Stegen: Rezultat je nepravedan prema Bayernu

Barcelona je u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka savladala Bayern rezultatom 3:0, a dvostruki strijelac za katalonski tim bio je Lionel Messi, dok je preostali jedan pogodak bio djelo Neymara. 

Marc-Andre Ter Stegen nakon utakmice govorio je za službenu stranicu bavarskog kluba, te je priznao da je konačan rezultat nepravedan prema izabranicima Pepa Guardiole.

"Nije bilo lako kao što to pokazuje konačnih 3:0. Nakon prvog gola nastavili smo s napadima i poveli 2:0, ali treći pogodak bio je gotovo nepravedan, težak za Bayern, ali fantastičan za nas", kazao je golman Barcelone, a potom dodao:

"Prednost 3:0 zvuči jako dobro, ali uzvrat će biti težak. Odlično je u momčadi imati igrača kao što je Messi, on ne najbolji na svijetu", zaključio je njemački internacionalac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.