Terek Grozny zainteresovan za Subašića

Lijevi bek trenutno povrijeđen

Terek Grozny zainteresovan za Subašića

Muhamed Subašić, lijevi bek Dynamo Dresdena nedavno je operisao prepone, ali to nije razlog da drugi klubovi ne iskažu interesovanje za povremenog reprezentativca Bosne i Hercegovine. Terek Grozny u svojim redovima želi vidjeti Subašića.

Doktor Ulrike Muscaweck u utorak operisao je Subašića u Munchenu, tako da se bosanskohercegovački defanzivac nije otputovao u Antaliju gdje se priprema njegov klub za nastavak sezone.

Ramzan Achmatowitsch Kadyrow rekao je da Terek Grozny treba pojačanje u odbrani, te da bi dobro pojačanje mogao biti Subašić. Novac ovom ruskom klubu ne bi trebao biti problem, jer će na raspolaganju za transfere imati 30 miliona eura.

"Definitivno trebamo pojačanje u odbrani. Čuo sam da bi za to dobar bio Subašić, koji također može igrati i prema naprijed", rekao je Kadyrow za lijevog beka koji je na posudbi u Dynamo Dresdenu iz Olimpica, sa kojim ima ugovor do 2013. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.