Teren Bilinog polja u zadovoljavajućem stanju

Najnoviji bh. travnjak

Teren Bilinog polja u zadovoljavajućem stanju

Sedamnaesto kolo BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine Takmičarska komisija N/FSBiH je odgodila, tačnije pomjerila za sedam dana.

Loše stanje terena bilo bi dodatna prepreka za sve klubove i njihove fudbalera, te je Savez, logičnom i dobronamjernom odlukom, susrete odlučio 17. kola za sedam dana. Svakako je ovo odluka kojom su rukovodeći ljudi u N/FSBiH pokazali da imaju razumijevanja za domaće takmičenje i ligu, koja, bez obzira na sve poteškoće, čini dio ukupne slike i dojma o fudbalu u našoj zemlji.

Obilne snježne padavine, kiša i bura svakako su većinu terena u BiH pretvorile u nemoguće za igranje. Ipak, slike iz sa zeničkog Bilinog polja svjedoče da je tokom renoviranja travnjaka na ovom stadionu napravljen dobar posao.

Iako u Zenici još uvijek nema jakih snježnih padavina pada jaka kiša, a dobro urađena drenaža i grijanje travnjaka svakako olakšavaju i doprinose boljem i lakšem održavanju terena najvećeg zeničkog stadiona.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.