Teren Grbavice ni danas ne izgleda bolje

Traje trka s vremenom

Teren Grbavice ni danas ne izgleda bolje

Adnan Beganović

Dva dana pred početak proljetnog dijela premijerligaške sezone stadion Grbavica na kojem će se igrati derbi između domaćeg Željezničara i Širokog Brijega je neuslovan za odigravanje utakmice.

I danas je na Grbavici radno, odnosno teren se pokušava koliko-toliko dovesti u red, a da li će se u tome uspjeti ostaje nam da vidimo.

Trenutna situacija što se tiče terena nije niti malo dobra, odnosno čini nam se da će igrači obje momčadi u subotu imati mnogo problema.

Pogledajte fotogaleriju i uvjerite se kako danas izgleda teren stadiona Grbavica.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.