Teren u Lukavici ili oranica?

Teren u Lukavici ili oranica?

Adnan Beganović

U okviru 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Lukavici će snage odmjeriti Slavija i Sarajevo, a sat prije početka utakmice teren je u očajnom stanju.

Teren na stadionu FK Slavija je u očajnom stanju već duže vrijeme, a iako su vremenske prilike u posljednjih par dana u našoj zemlji i više nego solidne, ljudi zaduženi za održavanje terena u Lukavici ipak nisu uspjeli osposobiti isti za normalno odigravanje susreta.

Tako da će danas fudbaleri obje ekipe imati velikih problema, a ljubitelji fudbala koji budu prisustvovali utakmici neće uživati u dobrim potezima, driblinzima...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.