Terim na najgori način završio avanturu na klupi Turske

Napravio veliki skandal

Terim na najgori način završio avanturu na klupi Turske

E. Čaušević

Fudbalski savez Turske danas je objavio da Fatih Terim više nije selektor ove reprezentacije, te da je to odlučeno nakon razgovora s iskusnim trenerom.

Iskusni turski trener po ko zna koji put odlazi s klupe reprezentacije Turske, ali čini se da za njega više nema mjesta u ovoj ekipi. Naime, Fatih Terim je na najgori mogući način završio svoju karijeru kao selektor Turske.

Terim je zajedno sa svojim prijateljima prije nekoliko dana napravio veliki skandal u jednom istanbulskom restoranu. On je učestvovao u tuči u kojoj je najgore prošao vlasnik restorana koji je zadobio tjelesne povrede. FS Turske je ekspresno reagovao, te je odlučeno da Terim dobije otkaz.

Čelni ljudi FS Turske danas su se sastali sa iskusnim stručnjakom, te su obostrano zaključili da je najbolje da Terim napusti selektorsko mjesto. Javnost u Tuskoj se obrušila na Terima zbog pomenutog skandala i zaključeno je da još jedan negativni publicitet nije potreban reprezentaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi