Terim: Učinićemo sve da pobijedimo

Turci održali press u Zenici

Terim: Učinićemo sve da pobijedimo

E. Idić, foto: Dado Ruvić

Selektor fudbalske reprezentacije Turske Fatih Terim istakao je na sinoćnjoj konferenciji za medije u Zenici kako je večerašnja utakmica od ogromnog značaja za njegovu ekipu.

"Dobro igramo protiv jakih protivnika i protiv Bosne i Hercegovine moramo učinii sve da pobijedimo. Još uvijek imamo šanse za baraž u slučaju pobjede. Imamo srčanost i sigurno možemo pobijediti", rekao je Fatih Terim.

Turci su na sinoćnjem treningu proveli samo 5 minutaMeđutim i selektor Turske svjestan je da protiv naših Zmajeva neće biti nimalo lako.

"Ipak, sve je moguće u fudbalu i moramo se podnijeti džentlmenski ukoliko se desi najgore. Ukoliko ne uspijemo pobijediti BiH, onda moramo prihvatiti poraz kao ljudi", dodao je Terim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.