Terim: Zanimljiva utakmica

Trener Galate za SportSport.ba

Terim: Zanimljiva utakmica

Trener Galatasaraya Fatih Terim večeras je ovdje u Bukureštu, pretpostavlja se zbog Emira Spahića, a uz dosta muke SportSport.ba je došao do legendarnog turskog trenera.

Uz dosta ubijeđivanja sa obezbjeđenjem, pa onda i sa samim Terimom, uspjeli smo postaviti nekoliko pitanja slavnom turskom stručnjaku, koji je, međutim, ostao zakopčan do grla.

Gospodine Terim, zašto ste odlučili posjetiti baš ovu utakmicu?

"Zato što volim fudbal. Ja sam fudbalski fanatik", kaže kroz smijeh Terim.

Je li istina da ste ovde zbog Emira Spahića?

"Kako sam rekao, ovdje sam jer volim fudbal. Uživam u utakmici".

Kako ocijenjujete prvo poluvrijeme? BiH gubi sa 0:2...

"Rumuni se neće predati, iako su ih mnogi otpisali. Zanimljiva utakmica, može završiti na bilo koji način", dodao je Terim, čije obezbjeđenje je potom udaljilo novinara SportSport.ba sa lica mjesta....

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.