Terim: Željeli smo pobjedu, ali…
Terim je veći dio susreta posmatrao iz svečane lože

Nakon utakmice

Terim: Željeli smo pobjedu, ali…

Selektor Turske, Fatih Terim po okončanju susreta bio je vidno razočaran. Imperator veći dio susreta pratio iz svečane lože nakon što su živci popustili kada je Salihović fantastičnim udarcem sa 25 metara zatresao mrežu njegovih izabranika.

“Željeli smo pobjedu, ali na žalost do nje nismo došli.”, rekao je Terim na press konferenciji nakon susreta. “Zadnjih 20 minuta mogli smo dati gol, ali ga isto tako i primiti. Utrka se nastavlja, a BiH ima 4 boda prednosti.”, zaključio je selektor turske reprezentacije.

U nastavku, Fatih Terim nije propustio da se požali na suđenje, koje je po njegovom mišljenju išlo na štetu turskih fudbalera, iako su se odlučili na izrazito grubu igru na rubu prekršaja, pa i više od toga.

“Čestitam Bosni i Hercegovini na pobjedi. Sve je bilo korektno osim sudije koji nas je sistematski uništavao.”, završio je razočarani gost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.